Glazen en prijzen

Soorten brillenglazen

Enkelvoudig                                 Multifocaal

Enkelvoudig

Enkelvoudige glazen zijn glazen voor alleen dichtbij of alleen veraf of alleen voor een beeldscherm.

Multifocaal

Een multifocale/varifocale bril heeft een zeer geleidelijke overgang van de sterkte van veraf naar dichtbij. Op die manier kun je op elke afstand scherp zien zonder van bril te hoeven wisselen.

Bifocaal                                 Computerglas

Bifocaal

In een bifocale bril zitten twee sterktes: voor veraf en voor het lezen (leesstukje). Zo heb je vrijwel geen last van vertekeningen èn gemak bij het kijken voor veraf en dichtbij.

Computerglas

De constructie van een computerglas is bijna hetzelfde als een multifocaal. In plaats van de verafsterkte, zit de computersterkte bovenin het glas. Deze loopt naar beneden toe geleidelijk over naar de leessterkte.

Prijzen

SAZ optiek staat voor goede service en hoge kwaliteit producten voor een vaste eerlijke prijs. De prijs van de bril is inclusief voorrijkosten, oogmeting, montuur, glazen en nazorg zoals bijstellen en reparatie.

Complete enkelvoudige bril

€ 279,-

Complete Bifocale/Computer/Multifocale bril

€ 349,-

Altijd 150 euro korting op je tweede (zonne)bril!
Als je bij je bezoek van SAZ optiek een tweede bril aanschaft, krijg je (vanaf de 2e bril) altijd 150 euro korting! Zo kan je bijvoorbeeld naast de gewone bril een zonnebril op sterkte, een beeldschermbril en/of een reservebril nemen.

 

Alle glazen zijn van dun en licht kunststof(C39) gemaakt. De glazen zorgen voor een hoog draagcomfort en passen mooi in het montuur. Er zijn diverse glazen beschikbaar van -15 tot +10. Wanneer nodig zijn ze leverbaar met prisma's. De prisma's kosten niks extra.

Ontspiegeling
De glazen zijn altijd voorzien van de beste ontspiegeling en zijn vuil-en waterafstotend. Deze ontspiegeling bestaat uit meerdere ontspiegelingslagen en hardingslagen voor het meest heldere zicht.

Kleur kost niks extra!
Bij SAZ optiek kost een zonnebril net zoveel als een gewone bril.

Bifocale/computer/multifocale glazen
Bij deze glazen hoeft u niet te kiezen. SAZ optiek geeft advies welk glas het meest geschikt is voor u en levert altijd de beste kwaliteit glazen met de minste vertekening.